Дорога Запоріжжя-Первомайськ
|
|
MAECTP0 | Дата: Четвер, 19 Липня 2012, 16:55 | Сообщение # 1 |
Удаленные1
| Місцеві, підкажіть як краще, в планні зберегти авто/ходову, добратись з вашого міста в Первомайськ: 1. На Дніпропетровськ-обїздна-Олександрія-Кіровоград 2. Нікополь-КривийРіг(чи без нього)-Вознесенськ. 3. Свій маршрут.
Їхати планую в другій половині дня - завидна.
Наперід вдячний.
PS: чи краще перенести тему в гілку Кривого Рогу / Кіровограду?
президент - партія регіонів, уряд - партія регіонів, верховна рада - партія регіонів, облдержадміністрація - партія регіонів, райдержалміністрація - партія регіонів, в державі бардак, винні - американці і націоналісти
|
|
| |
vol | Дата: Четвер, 19 Липня 2012, 23:51 | Сообщение # 2 |
Форумчанин
| Запорожье - Днепропетровск (не доезжая 10 км на лево новая трасса на Криворожскую - КривойРог- Кировоград-Первомайск Вот этот лучший
Сообщение отредактировал vol - Четвер, 19 Липня 2012, 23:55 |
|
| |
MAECTP0 | Дата: Четвер, 19 Липня 2012, 23:56 | Сообщение # 3 |
Удаленные1
| vol, дякую.
два роки назад ваші дайці радили через Нікополь. Значить щось змінилось або приколювались
президент - партія регіонів, уряд - партія регіонів, верховна рада - партія регіонів, облдержадміністрація - партія регіонів, райдержалміністрація - партія регіонів, в державі бардак, винні - американці і націоналісти
|
|
| |
8708 | Дата: П`ятниця, 20 Липня 2012, 08:08 | Сообщение # 4 |
Одноклубник
| Quote (vol) Запорожье - Днепропетровск (не доезжая 10 км на лево новая трасса на Криворожскую - КривойРог- Кировоград-Первомайск Вот этот лучший Запорожье-Никополь-Кривой Рог качество дороги далеко нефонтан.
Тише едешь-Дольше ездишь...
|
|
| |
MAECTP0 | Дата: П`ятниця, 20 Липня 2012, 08:28 | Сообщение # 5 |
Удаленные1
| В Кривому Розі через місто чи теж є обїздна?
|
|
| |
8708 | Дата: П`ятниця, 20 Липня 2012, 08:33 | Сообщение # 6 |
Одноклубник
| Quote (MAECTP0) В Кривому Розі через місто чи теж є обїздна? практически объездная: вы пересечете город поперек по 1 дороге-на всех светофорах прямо, никаких развязок. ну, это в том случае ,если поедете через Никополь
Тише едешь-Дольше ездишь...
|
|
| |
MAECTP0 | Дата: Субота, 21 Липня 2012, 00:45 | Сообщение # 7 |
Удаленные1
| 8708, раз через Нікополь не фонтан то я нею не поїду... Вирішив по кращому маршруту тому й хотів уточнити як краще проїхати через Кривий Ріг бо обїзної ні на ГПСі не бачу ні гуглмапі
|
|
| |
vol | Дата: Субота, 21 Липня 2012, 15:22 | Сообщение # 8 |
Форумчанин
| Quote (MAECTP0) через Кривий Ріг бо обїзної ні на ГПСі не бачу ні гуглмапі Нет там объездной в Кривом . Через Никополь - так там дороги НЕТ!!! Лучше и быстрее в объезд по нормальным скоростным трассам
Сообщение отредактировал vol - Субота, 21 Липня 2012, 15:23 |
|
| |
MAECTP0 | Дата: Субота, 21 Липня 2012, 15:45 | Сообщение # 9 |
Удаленные1
| vol, з Нікополем така ситуацця завжди була чи пару років тому там було їздимо?
|
|
| |
vol | Дата: Субота, 21 Липня 2012, 17:43 | Сообщение # 10 |
Форумчанин
| Quote (MAECTP0) з Нікополем така ситуацця завжди була чи пару років тому там було їздимо? Не ну 90-100 можно ехать, но не везде Я в Кривой езжу как написал 210 км 2.5 часа, а через Никополь 160 3,5 часа
Сообщение отредактировал vol - Субота, 21 Липня 2012, 17:46 |
|
| |
MAECTP0 | Дата: Субота, 21 Липня 2012, 22:55 | Сообщение # 11 |
Удаленные1
| 160км/3,5год то не 90-100. Але я зрозумів. Просто хочу зрозуміти чому 2роки назад ДАЙці мені через Нікополь посилали. Може запаблісти були. Чи позаминулого перший маршрут був ше гірший?
|
|
| |
vol | Дата: Неділя, 22 Липня 2012, 00:16 | Сообщение # 12 |
Форумчанин
| Quote (MAECTP0) Просто хочу зрозуміти чому 2роки назад ДАЙці мені через Нікополь посилали Потому, что тогда чтобы выехать на Криворожскую трассу нужно было ехать чарез Соленое, а там не так бы и стро. А теперь новую дорогу сделали между трассоу Запорожье-Днепр и Днепр-Кривойрог.
|
|
| |
Happy | Дата: Неділя, 22 Липня 2012, 23:12 | Сообщение # 13 |
Одноклубник
| я знаю несколько вариантов проезда Никополь - Запорожье.
так вот ни по одном из них не погонишь на некоторых участках можно и 180 а в основном 80 - 110.
|
|
| |
MAECTP0 | Дата: Четвер, 26 Липня 2012, 03:49 | Сообщение # 14 |
Удаленные1
| Happy, ну я їжджу по правилах - 105. тому норм. але тут під великим питанням ділянка Нікополь-Кривий Ріг, як я розумію. Тому поїду по магістральним шляхам.
всім хто відгукнувся. завтра зранку стартую з Судака. на первомайськ через Запоріжжя (так треба по справам).Добавлено (26 Июля 2012, 02:49) --------------------------------------------- Том-Том (з останніми мапами) фігів від нової криворіжзької траси. В упорт думав що по полю йду. Кривий Ріг - Кіровоград, зціпвши зуби, їздимо. От Кіровоград-Первомайськ - молдавська траса - проходилось в повній темноті. Тому впав місцевому бумеру на хвіст й по стопам летів за тим джигітом. Але Умань-Львів круче, ІМХО.
|
|
| |