Собаки - кровожери. У Краматорську Донецької області жертвами домашніх псів стали дві людини. Міліція карну справу поки не порушила- з"ясовує ступінь ушкоджень постраждалих.
(Донецька область)
( У пащі )
(СХ:00:06
Титр: не титруем
19,46,02 слышу команда фас, я повернулся, бежит собака и вцепилась прямо мне в лицо19,46,09)
На обличчі Володимира - глибокі рани, синці і залиті кров'ю очі. Згадує – чекав під під'їздом сестру, незнайомці крикнули фас, гавкіт, а далі все, як у тумані.
(СХ:00:12
Титр: Володмир М"ясников, постраждалий
19,41,21 я в шоке – или я оторвал или хозяева оторвали, я не помню уже. 19,41,32 _ СКЛ _ 19,41,38 скорую не вызывал потому что не сообразил а утром обратился в травматологию 19,41,44)
Пройти всього кілька метрів без болю - для Даші - проблема. Їй бійцівський пес прокусив ногу.
(СХ:00:06
Титр: не титруем, девушка показывает свою ногу КРП
19,37,34 вот она сюда вцепилася, сейчас у меня здесь зашито, стоит трубочка, дренаж, выходит от туда жидкость 19,37,41)
Дівчина каже, сусідський собака був агресивним. Прохала господаря з твариною до неї не наближатися.
(СХ:00:14
Титр: Дарина Добридень, постраждала
19,34,38 он отпустил поводок, и ей было куда бежать, и она меня схватила 19,34,42 парень начал бить собаку, хозяин правда тоже, и собака отскочила, оторвала штаны и все 19,34,52)
(перекрыть больницей, врачами)
Попри серйозне ушкодження, за два тижні дівчина нормально ходитиме. Володимиру доведеться ще довго ходити по лікарнях.
(здесь перекрываемся двором, левыми собаками с хозяивами)
Власники собак в унісон твердять – постраждалі винні самі. Пси хоч і бійцівські, але людей не чіпають. Тварин спровокували.
(СХ:00:07
Титр: Віталій Рудь, власник собаки ДАВАЙТЕ ПОДЛОЖИМ БЕГУЩУЮ СТРОКУ
19,59,50 а собака в чем виновата 19,59,51 + 19,59,23 парень ногами мотылял, она хотела понюхать, он отскочил и она ее укусила 19,59,28)
(СХ:00:09
Титр: хозяин собаки (имя не известно)
20,03,56 я эту собаку прекрасно знаю – я ее пять месяцев выгуливал – ну она вообще к людям – никакой реакции 20,04,05)
(СХ:00:03
Титр: лайф, собаку травят на человека
20,06,21 тщ, вперед – ФАС! 20,06,24 фас хорошо)
Собака не чіпатиме, якщо нАвчений – запевняє кінолог Володимир Колганов. Але для цього тварину треба три місяці дресирувати.
( Донецьк )
(СХ:00:04
Титр: Володимир Колганов, кінолог
20,15,13 собак многие люди взять взяли, а ума им не дают 20,15,16 )
Якщо міліція встановить, що господар нацькував собаку на Володимира, йому доведеться відповідати за статтею "Хуліганство", а це штраф у кілька тисяч гривень або арешт. В іншому разі власники тварин нестимуть покарання за адміністративним кодексом.
Максим Скічко, Володимир Пільгук, інформаційна программа «Сабитія», Донецька область.